ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προσοχή… εις διπλούν!

 

Ο ορισμός του διαιτητή, Γιώργου Φουκάκη από το Ηράκλειο, στο σημερινό ματς του Άρη με τον Πανσερραϊκό, έχει δημιουργήσει δικαιολογημένη ανησυχία στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», καθώς επρόκειτο για μία ξεκάθαρη πρόκληση από πλευράς ΚΕΔ.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Είναι ηλίου φαεινότερον το τελευταίο διάστημα πως η πορεία του Άρη προς τη Σούπερ Λίγκα… ενοχλεί! Δεν εξηγούνται αλλιώς οι κατά συρροή κάκιστες διαιτησίες εις βάρος των «κιτρινόμαυρων», ειδικά το τελευταίο διάστημα, με πρόσφατα «κρούσματα», αυτά σε Βέροια και «Κλεάνθης Βικελίδης» με Σπάρτη. Ήρθε κι ο ορισμός του Ηρακλειώτη ρέφερι την Τετάρτη, για να… «κουμπώσει» κι ενώ είχε κανονιστεί προηγουμένως, συνάντηση ανάμεσα στον Θοδωρή Καρυπίδη και την ΚΕΔ.

Ήδη το συγκεκριμένο θέμα, συζητήθηκε έντονα στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια. Ο Δημήτρης Σπανός, κλήθηκε να «αποφορτίσει» τους παίκτες του από τέτοιες σκέψεις, προκειμένου να τους έχει απόλυτα συγκεντρωμένους στον αγωνιστικό τους στόχο.

Άλλωστε, άπαντες γνωρίζουν πως δεν αποκλείεται στο συγκεκριμένο ματς οι προκλήσεις, θα είναι πολλές. Οπότε θα πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

 

Αν μη τι άλλο, από κάκιστες διαιτησίες εις βάρος της ομάδας, ο κόσμος του Άρη, δυστυχώς είναι… συνηθισμένος. Όσοι θα βρεθούν σήμερα στις Σέρρες, ξέρουν τι πρόκειται να συναντήσουν σε περίπτωση που δεν τηρηθεί το αυτονόητο κι αυτό που θέλει ο Άρης, το 50-50.

Ωστόσο, θα πρέπει να προστατευθεί η «κιτρινόμαυρη» κερκίδα, από τυχόν εξαιρέσεις, που ίσως δώσουν τα δικαιώματα που τόσο εύκολα ψάχνουν το τελευταίο διάστημα, για να τιμωρήσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο τους «κιτρινόμαυρους».

Τα «εμπόδια» που θα τεθούν από εδώ και στο εξής στον Άρη θα είναι πολλά, θεωρείται βέβαιο, από τη στιγμή που η ομάδα όπως αποδεικνύεται παρότι δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν «εκτροχιάζεται» με τίποτα από τον δρόμο της επιστροφής στη φυσική θέση του συλλόγου.

To Top