Προσπάθησε για το “κόλπο γκρόσο” με Μέσι η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να κάνει τη μετεγγραφή του αιώνα το περασμένο καλοκαίρι, στοχεύοντας στην απόκτηση του Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι «μερένχες» κατέθεσαν δυο φορές πρόταση στη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, με τον ίδιο να αρνείται να μετακομίσει από τη Βαρκελώνη στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «E Sport 3», η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα των 250 εκατομμυρίων ευρώ, σε συνεργασία με την εταιρία αθλητικής ένδυσης «Adidas», όμως ο Μέσι απάντησε και τις δυο φορές αρνητικά στην πρότασή τους. Ο Μέσι προτίμησε να παραμείνει στη Βαρκελώνη, την ίδια στιγμή που οι ιθύνοντες της ομάδας είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η διαφορά που υπάρχει στον οικονομικό τομέα, ανάμεσα στις δυο πλευρές, βάζει φρένο στις προσπάθειες ανανέωσης της συνεργασίας τους. Ήδη, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μέσι, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Αργεντινό. Σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να παραχωρήσει τον παίκτη, τότε είναι σίγουρο πως και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Πηγή: www.novasports.gr

To Top