Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ο Απόλλων Πατρών για την άνοδο στην Α1!

Ο Απόλλων Πατρών έχει σαν στόχο να πάει μέχρι… τέλους την υπόθεση ης ένστασης στον Χολαργό και στο πλαίσιο αυτό οι Πατρινοί θα καταθέσουν φάκελο στο ΑΣΕΑΔ τις επόμενες μέρες.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Πάτρας είναι αποφασισμένοι να πάνε μέχρι τέλους την υπόθεση της ένστασης για την συμμετοχή του Χολαργού στο πρωτάθλημα της Α2. Η ένσταση που κατέθεσαν οι Πατρινοί έπεσε στο… κενό, στα γραφεία της ΕΟΚ, όμως οι άνθρωποι του Απόλλωνα δεν μένουν εκεί.

Αυτό γιατί ήδη έχουν ετοιμάσει φάκελο για την υπόθεση αυτή και αναμένεται να καταθέσει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Άλλωστε, στην Πάτρα τόνιζαν εξ αρχής πως σε περίπτωση που δεν δικαιωθούν με την ένσταση στα γραφεία της ΕΟΚ, τότε η υπόθεση θα πάει στο ΑΣΕΑΔ.

Οι Πατρινοί «πατούν» πάνω στο δεδικασμένο της συγχώνευσης του Πανελληνίου με τον ΓΣ Λάρισας, την οποία το ΑΣΕΑΔ χαρακτήρισε ως «μη σύννομη» και για το λόγο αυτό άναψε… κόκκινο στη συγχώνευση των δύο ομάδων.

Στις αρχές της εβδομάδας, πιθανότερη ημέρα η Δευτέρα (11/06) οι άνθρωποι του Απόλλωνα θα έχουν καταθέσει το φάκελο στο ΑΣΕΑΔ και μέχρι τα τέλη του μήνα αναμένεται να έχει εκδικαστεί η υπόθεση και να παρθεί η απόφαση.

To Top