ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προφορική συμφωνία Καρυπίδη με Ερέρα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις το τελευταίο 24ωρο σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή για τον πάγκο του Άρη! Προφορική συμφωνία του Θοδωρή Καρυπίδη με τον Πάκο Ερέρα!

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο 65χρονος Ισπανός προπονητής θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος τεχνικός του Άρη για την σεζόν 2018-19 στην Σούπερ λίγκα.

Το ντόμινο των εξελίξεων με την Λας Πάλμας, όπου προκρίνονται άλλες λύσεις (Χιμένεθ, Μελ) και τα όσα παρουσίασαν οι άνθρωποι του Άρη, είχαν ως αποτέλεσμα να βρεθεί κοινό σημείο επαφής ανάμεσα στον Ερέρα και τους κιτρινόμαυρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, ο Θοδωρής Καρυπίδης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Πάκο Ερέρα και αν διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα, αυτός θα είναι και τυπικά ο νέος προπονητής του Άρη!

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο 65χρονος τεχνικός αναμένεται να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει την ερχόμενη βδομάδα! Άλλωστε, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, προκειμένου να “στηθεί” η ομάδα της νέας περιόδου με την επιστροφή του Άρη στην Σούπερ λίγκα.

To Top