Προφυλάχθηκαν Σταυρόπουλος-Κουσίδης, μικροενοχλήσεις ο Λιόνης

Με μικροπροβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη στο “Δασυγένιο”, αν και κανένα από αυτά δεν “πονοκεφαλιάζει” τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Συγκεκριμένα, σήμερα δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα οι Σταυρόπουλος και Κουσίδης που προφυλάχθηκαν λόγω ενοχλήσεων. Διάταση στους προσαγωγούς για τον 19χρονο επιθετικό που μέχρι την Δευτέρα θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Η κατάσταση του Κουσίδη (ενοχλήσεις στο γόνατο) δεν εμπνέει ανησυχίες και δεν αποκλείεται αύριο να δώσει το “παρών” στην προπόνηση.

Μικροενοχλήσεις στην γάμπα ένιωσε και ο Μίλτος-Άγγελος Λιόνης που για προληπτικούς λόγους αποχώρησε στα μισά της προπόνησης. Για τον νεαρό αμυντικό δεν τίθεται θέμα απουσίας από την αυριανή προπόνηση.

Το “παρών” έδωσαν και πάλι οι υπό δοκιμή Μπαϊμάκης, Καπνίδης και Μενεκάλι που περιμένουν το αργότερο μέχρι αύριο την απόφαση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για το αν θα αποτελέσουν ή όχι μέλη του ρόστερ του Άρη για την επόμενη χρονιά.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί εκ νέου απογευματινή προπόνηση στο “Δασυγένειο” με την οποία θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, καθώς το Σάββατο η αποστολή αναχωρεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- για το Πράβετς της Βουλγαρίας.

To Top