“Πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α΄Εθνική ο Άρης…”

O τεχνικός της ομάδας γυναικών του Άρη μίλησε για το παιχνίδι με τις Νέες Εργοτέλη, χαρακτήρισε πρόκληση στην καριέρα του τον “κιτρινόμαυρο” πάγκο, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του τη νέα χρονιά η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α΄Εθνική.

Για τη νέα σελίδα την καριέρα του: “Για μένα είναι μεγάλη πρόκληση να αναλάβω μια μεγάλη ομάδα,με ιστορία και με πολύ κόσμο όπως είναι ο Άρης,που δεν έχει καμιά σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Αναλάβαμε αυτήν την ομάδα με τον βοηθό μου τον Σάκη Παπαδίνα με σκοπό να την ανεβάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Και η ανάπτυξη αυτή να γίνει σε όλα τα επίπεδα εκτός από το γυναικείο τμήμα που είναι στην Α Εθνική και στην ακαδημία και στις κορασίδες. Μεγάλη είναι η συμβολή για αυτόν τον σκοπό του γενικού υπεύθυνου του τμήματος του κ. Βουτσά και όλων των ανθρώπων που βοηθάνε την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Και με την βοήθεια τους η ομάδα του χρόνου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α Εθνική.”

Για τον αγώνα: “Ήμασταν κυρίαρχοι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Το σκορ μας αδικεί και θα μπορούσε να είναι πιο άνετη η νίκη μας. Κυριαρχήσαμε σε όλες τις γραμμές και ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ του πρώτου ημιχρόνου παίζοντας με πάθος ένα παιχνίδι,για το οποίο πιστεύαμε ότι θα το νικήσουμε πριν την έναρξη του.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια που έκαναν στον αγώνα. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και μέσα από τις προπονήσεις κοιτάμε να βελτιωθούμε και ατομικά και ομαδικά. Τα κορίτσια δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και έτσι έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εργοτέλη και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.”

To Top