ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλητής στους βετεράνους ο Άρης, ο τίτλος αφιερωμένος στον Βουρτζούμη! (videos)

Ο Άρης με περιφέρεια… φωτιά κέρδισε τον Αρίωνα με σκορ 107-89 στον τελικό του πρωταθλήματος βετεράνων στην ηλικιακή κατηγορία +35 και κατέκτησε τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη. Οι βετεράνοι του Άρη αφιέρωσαν τη νίκη στη μνήμη του Βασίλη Βουρτζούμη που έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Οι κίτρινοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κερδίσουν τον Αρίωνα, αφού ο Σωτήρης Καραποστόλου σταμάτησε στους 30 πόντους με έξι εύστοχα τρίποντα, ενώ στην περιφέρεια αγωνίστηκαν οι Σάββας Ηλιάδης, Βλάντο Πέτροβιτς και ο Σάββας Καμπερίδης.

Οι παίκτες και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου αφιέρωσαν τη νίκη στη μνήμη του Βασίλη Βουρτζούμη, σε μια συγκινητική στιγμή της βραδιάς, ενώ ο Σάββας Ηλιάδης φόρεσε στην απονομή την φανέλα του φίλου και συμπαίκτη του στον Ερμή Λαγκαδά, Γιώργου Βράγγα, ο οποίος έφυγε άδικα από τη ζωή πριν από λίγο καιρό σε ηλικία 23 ετών.

Διαιτητές: Στέλιος Κουκουλεκίδης, Τζανής Αγραφιώτης, Βασίλης Κουκουλεκίδης

Τα δεκάλεπτα: 24-26, 63-56, 82-69, 107-89

ΑΡΗΣ (Μπουσβάρος): Παπουλίδης, Καμπερίδης 11, Παπαδόπουλος 3(1), Σουρμελίδης, Ηλιάδης 14(1), Συμεωνίδης 20, Καραποστόλου 30(6), Χρυσανθόπουλος 8(2), Πέγκος, Πέτροβιτς 21(3).

ΑΡΙΩΝ (Τουλούμης): Αλεξιάδης 1, Τουλούμης 8(2), Μητσάκης 28(5), Σπυρόπουλος 16(2), Παπαϊωάννου 17, Μποσταντζίδης 2, Σουκουλιάς 6, Κανλής 7(1), Μοσκοφόγλου, Μακαρόνης, Ταρνανίδης 4.

To Top