Πρόβαρε ενδεκάδα ο Κάμπος – Επιμένει στην ίδια συνταγή με… δύο αλλαγές

Επ΄ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος δεν υφίσταται πλέον και ο Άρης έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος την ερχόμενη Κυριακή στην Καβάλα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Πάουλο Κάμπος άνοιξε τα χαρτιά του για πρώτη φορά αναφορικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Ο Βραζιλιάνος δεν προορίζεται σε πολλές αλλαγές, καθώς θα εμπιστευτεί κατά μεγάλο ποσοστό την ενδεκάδα που παρέταξε και στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.Μοναδικές διαφοροποιήσεις οι επιστροφές των Γκίνο και Φερνάντες στα αρχικά του πλάνα.

Ο 20χρονος μέσος απουσίασε από το τελευταίο παιχνίδι εξαιτίας των υποχρεώσεων του με την Εθνική Αλβανίας, ενώ ο Πορτογάλος αμυντικός εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο παιχνίδι με την Αναγέννηση.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε η χθεσινή προπόνηση θέση κάτω από τα γκολπόστ θα έχει κατά πάσα πιθανότητα ο Καρατζιοβαλής, ενώ η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Λιόλιο, Φερνάντες, Γιαννίτση και Γκίνο που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος ως δεξί μπακ.

Δίδυμο στη μεσαία γραμμή οι Προβατίδης και Γκόλιας, ενώ στα άκρα θα παίξουν οι Ατματσίδης και Παπαδόπουλος. Στην κορυφή θα αγωνιστούν οι Πόι και Καπνίδης.

 

To Top