ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόβα ενδεκάδας για Καβάλα… ενόψει Άρη

Τη νίκη με 2-1 πήρε ο Πανσερραϊκός σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε με την Καβάλα, η οποία έκανε πρόβα… ενδεκάδας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη στο «Ανθή Καραγιάννη».

Όπως αναφέρει η proininews.gr:

«Ο ΑΟΚ ικανοποίησε με την εμφάνιση του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ο Ανυφαντάκης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Αθανασίου, δεξιά στην άμυνα τον Σταματόπουλο, αριστερά στην άμυνα τον Μαργαρίτη. Δυο στόπερ Λιόλιο και Μπάτζιο. Αμυντικούς μέσους τον Δέντσα και τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο. Πλάγιους στην επίθεση, Παππά και Μπρατσιάνι. Ο Κανούλας στη θέση του φορ και ο Καζάκης ελεύθερος μπροστά από τους δυο αμυντικούς μέσους.

Η Καβάλα προηγήθηκε με τον Καζάκη στο 8΄ (0-1), όμως, ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε αρχικά με κεφαλιά του Φουρτάδο στο 22΄ και εν τέλει πήρε τη νίκη με γκολ του Αγγελούδη στο 81΄, μετά από κόρνερ.

Να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής των «Αργοναυτών» έμεινε ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος, ο οποίος άργησε να πάει στο ραντεβού της ομάδας για την αναχώρηση για Σέρρες.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ανδρούτσος, Περπερίδης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Μπαλού, Τσιμίκας, Ατματσίδης, Πόποβιτς, Φουρτάδο, Ραμίρες, ενώ αγωνίστηκαν και οι Καψάλης, Κουκόλης, Κιόσε, Αγγελούδης, Ανδρέου, Ρούτσης, Μπεριάν, Στεργιανός

ΚΑΒΑΛΑ: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μαργαρίτης, Λιόλιος, Δέντσας, Μπάτζιος, Παππάς, Κανούλας, Μπρατσιάνι, Γ.  Παπαδόπουλος, Καζάκης, ενώ έπαιξαν και οι Ασημάκης, Δελής, Πτηνόπουλος, Κυφωνίδης, Μπλιός, Παντελίδης».

To Top