Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε για Βεζένκοφ! Πρόταση για συμβόλαιο 4 ετών και ρήτρα για το ΝΒΑ!

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ δεν έμεινε σε θεωρητικό επίπεδο. Οι Καταλανοί, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν μεταφέρει προφορική πρόταση στον 19χρονο φόργουορντ του Άρη για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, δείχνοντας πόσο πολύ τον θέλουν. 

Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν και πάλι ότι οι “μπλαουγκράνα” ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Η Μπαρτσελόνα όμως έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα, καταθέτοντας προφορικά στην πλευρά του Βεζένκοφ πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο που του προσφέρουν περιλαμβάνει ρήτρα για το ΝΒΑ εφόσον ο παίκτης θελήσει να δοκιμάσει την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο 19χρονος φοργουορντ περιμένει να τελειώσει η φετινή χρονιά και να αποφασίσει τι θα πράξει. Ως γνωστόν δήλωσε συμμετοχή στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ αλλά έχει το δικαίωμα να την αποσύρει σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των Αμερικανών που τον θέλουν να επιλέγεται στον δεύτερο γύρο.

 

To Top