Πρώτη δικαστική “μάχη” σήμερα για το “έγκλημα” της διακοπής!

Σήμερα το μεσημέρι (15:30) θα δώσει η ΚΑΕ Άρης την πρώτη της δικαστική μάχη για όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που διεκόπη από τον Παναγιώτη Αναστόπουλο με μια απόφαση τουλάχιστον υπερβολική.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο λογιστής της ΚΑΕ, Στάθης Ρούσσος και ο νομικός της εταιρείας, Χρήστος Γρόλλιος θα παραστούν σήμερα ενώπιον του αθλητικού δικαστή, έχοντας μαζί τους αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν την λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Αναστόπουλου. Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι οι εκθέσεις από την αστυνομία και τη ΔΕΑΒ ενδεχομένως να… διαψεύσουν το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι τρεις διαιτητές.

Οι άνθρωποι του Άρη στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας απέφυγαν να αποκαλύψουν την επιχειρηματολογία τους ενόψει της σημερινής απολογίας, αλλά τόνισαν ότι υπάρχουν “κρυφά χαρτιά” που ίσως οδηγήσουν στη δικαίωσή τους, έστω κι αν αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ.

Ο Άρης θα απολογηθεί στον αθλητικό δικαστή και εν συνεχεία θα περιμένει την εκδίκαση της ένστασής που έχει υποβάλλει με την οποία θεωρεί άδικη και αδικαιολόγητη την οριστική διακοπή από τον Αναστόπουλο. Οι άνθρωποί του θα προσκομίσουν το βίντεο αν και δεν είναι αποδεικτικό στοιχείο, απλά και μόνο για να πείσουν ότι υπάρχει αλήθεια και βάση στα όσα θα ισχυριστούν.

Οι κίτρινοι  αισιοδοξούν ότι θα πετύχουν τον στόχο τους, που είναι η συνέχιση του αγώνα από το σημείο που διακόπηκε, 42’’ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (31-33 το σκορ υπέρ του ΠΑΟΚ) παρουσία κόσμου, γιατί δεν συνέτρεχε κανένας λόγος διακοπής.

To Top