Πρώτη του Τζέραρντ στους Ρέιντζερς

Γιουρόπα Λιγκ απόψε κι η αναμέτρηση Ρέιντζερς-Σκούπι θα μας απασχολήσει, με τον Στίβεν Τζέραρντ να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο των Ρέιντζερς, σήμερα ουσιαστικά ξεκινά την προπονητική του καριέρα.

Απόλυτο φαβορί οι «Τζερς» το μαρτυρούν και οι αποδόσεις που συνοδεύουν τη νίκη τους. Δείχνει πολλά με λίγα το ματς, οι Ρέιντζερς όμως έχουν κάνει 9 μεταγραφές, το 6-0 επί της Μπέρι είναι φιλικό που δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, ούτε εκείνο το 3-1 επί της ΤΝS (The New Saints) της Ουαλίας που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Η αλβανόφωνη Σκούπι από τα Σκόπια έκανε 11 μέρες προετοιμασία στην Τουρκία, δύσκολα όμως θα αντέξει σε ένα «Άιμπροξ» που αναμένεται κατάμεστο. H πίεση των «Τζερς» αναμένεται να φέρει πολλά κόρνερ, Over 9.5 κόρνερ στο 1.80 δείχνει καλή επιλογή, το εύρος των γκολ μας ενδιαφέρει. Όλα δείχνουν μεγάλη νίκη των «Τζερς» θυμίζουμε ότι πρόκειται για καινούργια ομάδα, που οφείλει να μη δεχτεί γκολ κι η καθαρή νίκη ενδιαφέρει τον Τζέραντ. Το 2-3 γκολ δεν είναι εύκολο να έρθει (το σκορ δείχνει να ανοίγει), με την απόδοση στο 2.50 όμως το ρίσκο αξίζει.

Για περισσότερα προγνωστικά για Χ επισκεφτείτε το Bet-hoven για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος.

 

To Top