ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρώτος στόχος η άρση απαγορευτικού, αλλά ετοιμάζει και το εναλλακτικό πλάνο

Είναι δεδομένο ότι πρώτος στόχος της διοίκησης του Δημήτρη Γουλιέλμου είναι να επιτευχθούν διακανονισμοί και να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών, ωστόσο μέχρι αυτό να συμβεί οι κίτρινοι είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν στον σχεδιασμό τους με βάση το δεύτερο σενάριο.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Το εναλλακτικό πλάνο είναι η απόκτηση παικτών από το πρωτάθλημα και δη παικτών των οποίων το λέτερ οφ κλίαρενς είναι στην Ελλάδα πριν από την επιβολή απαγορευτικού μεταγραφών στην ΚΑΕ, που είχε συμβεί τέλη Ιανουαρίου.

Οι κίτρινοι διερευνητικά ασχολούνται με περιπτώσεις τέτοιων παικτών. Το θετικό είναι ότι σε σχέση με άλλες χρονιές υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες διαθέσιμοι. Το αρνητικό είναι ότι οι περισσότεροι έχουν υψηλότερες απαιτήσεις σε σχέση με την περσινή χρονιά και ήδη αρχίζουν να κλείνουν σε άλλες ομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης οφείλει να κάνει την προσπάθειά του μέσω διαπραγματεύσεων για την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών, οφείλει ωστόσο παράλληλα να είναι έτοιμος και στο εναλλακτικό πλάνο του και ενδεχομένως να το εφαρμόσει στα πρώτα του στάδια, προχωρώντας σε απόκτηση παικτών που ούτως ή άλλως θα ήθελε να αποκτήσει.

To Top