Πρώτο δείγμα θετικό από Ντομπρασίνοβιτς – Τι κρατάει και τι όχι o τεχνικός του Αρη…

Με επιτυχία πέρασε το πρώτο “τεστ” της προπονητικής του καριέρας ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς που συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη με μία εύκολη επικράτηση επί του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Οι επιλογές του Σερβοκύπριου τεχνικού -αναφορικά πάντα,με τα πρόσωπα που επέλεξε για τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας- τον δικαίωσαν καθώς είναι νωρίς ακόμα για να μιλάμε για ορατές αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού του Άρη. Κι αυτό γιατί έχουν περάσει μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των “κίτρινων”. Όπως πιστεύει, άλλωστε, κι ο ίδιος χρειάζεται ακόμα χρόνο για να ενσωματώσει την φιλοσοφία του στην αγωνιστική νοοτροπία των παικτών του.

Έζησε με ένταση και πολύ άγχος το παιχνίδι, ενώ δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει οδηγίες στους παίκτες του κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Όπως τόνισε και στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι στα θετικά της εμφάνισης των παικτών του σημειώνει το πάθος και την ενέργεια που έδειξαν ανά διαστήματα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και το γεγονός ότι ήταν αποτελεσματικοί επιθετικά.

Αυτό που δεν τον ικανοποίησε και θέλει άμεσα να διορθώσει είναι τα κενά διαστήματα που παρατηρήθηκαν στην απόδοση του Άρη μετά την επίτευξη του πρώτου αλλά και του τρίτου τέρματος.

Σύμφωνα με τον νεαρό τεχνικό οι παίκτες του ήταν αυτοί που έκαναν δύσκολο το παιχνίδι, γιατί έριξαν σε λάθος στιγμές την απόδοση τους, επιτρέποντας στον αντίπαλο να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να απειλήσει.

To Top