ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πως διαμορφώνεται η περιφέρεια του Άρη μετά την παραμονή Φλιώνη

Η οριστική συμφωνία με τον Δημήτη Φλιώνη για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη ουσιαστικά αφήνει δύο θέσεις “κενές” στην περιφέρεια. Ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει να τις γεμίσει με Μποχωρίδη και Μπρέι.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σε μεγάλο βαθμό η περιφερειακή γραμμή του Άρη (σε αντίθεση με αυτή των ψηλών) έχει σχεδόν γεμίσει. Δημήτρης Φλιώνης, Δημήτρης Βεργίνης, Γκάρι Μπελ και Μπορίς Νταλό είναι ήδη παίκτες του Άρη. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης θεωρείται “μπακ απ” στις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει καταλήξει ποιους θέλει ακόμα για να κλείσει την περιφερειακή του γραμμή. Τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Τι Τζέι Μπρέι. Υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους του Άρη και τους εκπροσώπους των δύο παικτών, ωστόσο προς το παρόν συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί.

Ο Φλιώνης είναι ο πιο καθαρός πλέι μέικερ που έχει ο Άρης αυτή τη στιγμή, όμως και ο Βεργίνης και ο Νταλό και ο Μποχωρίδης φυσικά εφόσον παραμείνει, μπορούν με ευχέρεια να καλύψουν αυτό το ρόλο.

To Top