Πόι: Πως το “πρώτο βιολί” του φετινού Άρη πέρασε από την (συνεχόμενη) απόρριψη του καλοκαιριού στην αποθέωση!

Μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να διαψεύσει όσους το καλοκαίρι τον θεωρούσαν ποδοσφαιρικά “τελειωμένο” και να εκθέσει ανεπανόρθωτα πρόσωπα και ομάδες που υποστήριζαν ότι δεν θα μπορέσει να βρει ρυθμό μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε.

Είναι γεγονός ότι μετά το τέλος (καλοκαίρι 2012) της συνεργασίας του με την Ξάνθη η καριέρα του Αργεντινού δεν αγγίζει τα στάνταρ που είχε ο ίδιος έθεσε από το 2007 όταν και ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η χρονιά στον Παναιτωλικό ήταν ίσως η δυσκολότερη στην καριέρα του, καθώς και τον χρόνο συμμετοχής δεν είχε, εξαιτίας του τραυματισμού αλλά και δεν είχε την εμπιστοσύνη της ομάδας, που διέκοψε την συνεργασία τους το καλοκαίρι.

Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού πλησίασε τον Άρη, με τον τότε προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μην ανάβει το “πράσινο φως” για την απόκτηση του, επικαλούμενος την αγωνιστική απραξία του ποδοσφαιριστή την τελευταία χρονιά αλλά και την ηλικία του.

Ακολούθησε η συμφωνία με τον Παναργειακό του προπονητή πλέον, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ο Πόι παρουσιάστηκε, υπέγραψε αλλά… “κόπηκε” στα εργομετρικά όπως υποστήριξαν οι άνθρωποι της ομάδας του Αιγίου.

Τελικά, η αλήθεια δεν βρισκόταν στα αποτελέσματα των εργομετρικών, καθώς ο Πόι απέδειξε στη συνέχεια ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και απλά χρειαζόταν χρόνο για να βρει τα πατήματα του.

Το κεφάλαιο Άρης άνοιξε και πάλι, η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας καθυστέρησε δραματικά και για καλή τύχη του ίδιου αλλά και του φετινού Άρη στα τέλη Σεπτεμβρίου ο Αργεντινός πήρε την ευκαιρία που ήθελε από το… παράθυρο (και στην… 3η φορά που προτάθηκε), με τον τότε προπονητή των κίτρινων να ανάβει τελικά το πράσινο φως.

Τρεις σχεδόν μήνες μετά και μετρά αισίως 6 γκολ σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος, όντας στην κορυφή των σκόρερ του Άρη αλλά και της κατηγορίας.Αναμφισβήτητα, πρόκειται το πρόσωπο που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στον Άρη αλλά και στην κατηγορία.

To Top