ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πόι στο PRESSARIS: “Θα περιμένω, αν και δεν με έχει ενημερώσει κανείς! Αρνήθηκα πρόταση από την Αργεντινή για τον Άρη!”

Ο Μάουρο Πόι είναι η μεγάλη απουσία της λίστας των 21 παικτών του Άρη που έχουν κληθεί από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να δώσουν τον “παρών” την Τρίτη στο “Δασυγένειο”, προκειμένου να ξεκινήσουν τις προπονήσεις ενόψει ενδεχόμενων μπαράζ ανόδου.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ των “κιτρινόμαυρων” την προηγούμενη σεζόν, που συνεχίζει να βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αργεντινή, απ΄όπου και εξακολουθεί να περιμένει… τον Άρη αν και μέχρι και χθες αργά το βράδυ δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση!

Ερωτώμενος, για το αν γνωρίζει ότι το όνομα του δεν βρίσκεται στη λίστα των παικτών, ο Αργεντινός, πλήρης ενημερωμένος, τόνισε: “Ναι το έμαθα. Εγώ, όμως, συνεχίζω να περιμένω τον Άρη. Το είχα πει και στον προπονητή μου ότι ανά πάσα στιγμή έρχομαι στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστώ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με έχουν ενημερώσει. Πρέπει να μου πουν για να ξέρω κι εγώ τι να κάνω. Από την πλευρά μου προσπαθώ να κρατηθώ σε καλή κατάσταση. Ήδη εδώ και πολύ καιρό προπονούμαι ατομικά”.

Για το αν αληθεύει, ότι δέχθηκε πρόταση από την Χιμνάσια Μεντόζα, ομάδα της πατρίδας του για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, τόνισε: “Ναι ισχύει. Μόλις έμαθαν ότι ήρθα Αργεντινή με πήραν τηλέφωνο. Αρνήθηκα την πρόταση. Τους είπα ότι περιμένω τον Άρη και δεν μπορώ να συμφωνήσω με καμία άλλη ομάδα, προς το παρόν”.

Για το αν γνωρίζει τι θα κάνει από εδώ και στο εξής, επεσήμανε: “Δεν ξέρω. Με τον Άρη έχω υπογράψει συμφωνητικό για δύο χρόνια. Ίσως ήμουν ο μόνος παίκτης που είχε τέτοια δέσμευση. Πρέπει να ξέρω από εδώ και πέρα τι θα κάνω. Έχω ακόμα ένα χρόνο”.

 

 

To Top