«Πόρτα» (και) στη Ρεάλ ο Βαλβέρδε

Είναι όνειρο να σου χτυπάει την πόρτα (και μάλιστα δυο φορές) η Μπαρτσελόνα. Είναι ακόμα πιο κολακευτικό να ενδιαφέρεται για σένα ΚΑΙ η Ρεάλ.

Ακόμα πιο τιμητικό όμως, είναι να κρατάς τον λόγο σου. Όπως φέρεται να έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μετά από δυο σεζόν που οι «μπλαουγκράνα» έδειξαν ενδιαφέρον για να κάτσει στον πάγκο τους, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είχε αντίστοιχη πρόταση φέτος και από τους Μαδριλένους. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η εφημερίδα «AS», που σημειώνει ότι του ζητήθηκε προ μηνός ν’ αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι εφόσον εκείνος δεν κατακτούσε κάποιο τίτλο.

Το θέμα όμως δεν είναι ότι είπε «όχι» και αυτή τη φορά. Ότι αρνήθηκε αυτό που θα μπορούσε να είναι όνειρο ζωής για κάθε προπονητή. Αλλά ότι το έκανε για να κρατήσει την υπόσχεσή του. Αυτή που είχε δώσει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στον πρόεδρο της Μπιλμπάο, Γιόσου Ουρούτια.

Παρόλο λοιπόν που τη χρονική στιγμή που παρουσιάζεται να του έγινε η πρόταση ήταν ελεύθερος (σ.σ. η επέκταση συμβολαίου του με τους Βάσκους υπεγράφη την περασμένη Παρασκευή) έμεινε πιστός στο λόγο του και αρνήθηκε ευγενικά την πρόκληση της «βασίλισσας».

Πηγή: sport-fm.gr

To Top