ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρέτσος για Μπαρτσελόνα!

Δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo» κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου!

Μετά από μόλις μισή χρονιά στη Μπούντεσλιγκα φαίνεται ότι ο νεαρός Έλληνας αμυντικός έχει καταφέρει να «τραβήξει» πάνω του το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι άφησε τον Ολυμπιακό για τη Λεβερκούζεν και έξι μήνες μετά το όνομά του συζητιέται για τη Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας, ο τεχνικός διευθυντής των Καταλανών, Ρόμπερτ Φερνάντεζ, όχι μόνο έχει ξεχωρίσει τον Ρέτσο, αλλά δηλώνει εντυπωσιασμένος με τα προσόντα και τις επιδόσεις του διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή!

«Η τελευταία ανακάλυψη είναι ο πολυτάλαντος Παναγιώτης Ρέτσος, αμυντικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Έλληνας, γεννημένος πριν από 19 χρόνια στο Γιοχάνεσμπουργκ. Ο αμυντικός της γερμανικής ομάδας έχει εκπλήξει ευχάριστα το τμήμα σκάουτινγκ των ”μπλαουγκράνα” και ο ίδιος ο τεχνικός διευθυντής Ρόμπερτ Φερνάντεζ. Είναι μια από τις αποκαλύψεις της Μπούντεσλιγκα, έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του Χάικο Χέρλικ. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα του Ρούντι Φέλερ, σπουδαίου άσου του παρελθόντος, ο οποίος είναι τώρα τεχνικός διευθυντής στη Λεβερκούζεν» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια παρουσιάζεται αναλυτικά η πορεία του Ρέτσου, ενώ τονίζεται ότι προέρχεται από τον Ολυμπιακό, ομάδα στην οποία έχουν εργαστεί τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε όσο και ο Πεπ Σεγούρα.

Τονίζεται ότι η εξέλιξη του Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι εντυπωσιακή, ενώ έχει συμβάλλει και το γεγονός ότι η Λεβερκούζεν είναι μια από τις ομάδες τις οποίες γενικά παρακολουθούν οι σκάουτερ της Μπαρτσελόνα.

«Ο Έλληνας μπορεί να παίξει, όπως έχει δείξει και στη Μπάγερ, τόσο ως κεντρικός αμυντικός (η καλύτερη θέση του), αλλά και ως πλάγιος. Έχει ύψος 1.85, με εξαιρετική φυσική κατάσταση και ταχύς. Καλός στο ψηλό παιχνίδι και δεν υπολείπεται σε τεχνική. Eίναι ένα στόπερ το οποίο ”αμύνεται” όπως ακριβώς θέλει ο Βαλβέρδε» συμπληρώνει το… αποθεωτικό για τον νεαρό ποδοσφαιριστή ρεπορτάζ.

To Top