Ρεζέρβες στο ντέρμπι τίτλου με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελέω Λίβερπουλ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα προβεί σε αλλαγές στο ντέρμπι που μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εστιάζοντας στις αναμετρήσεις με Λίβερπουλ για το Champions League.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι το Μεγάλο Σάββατο να κατακτά και μαθηματικώς τον τίτλο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν νικήσει, ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα προσανατολίζεται στο να αφήσει εκτός αποστολής κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Ο 47χρονος τεχνικός σκοπεύει να προβεί σε αυτήν την κίνηση, δίνοντας προτεραιότητα στις αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ που ακολουθούν για τους “8” του Champions League καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ωστόσο, στα ίδια δημοσιεύματα γίνεται λόγος πως αν οι “Πολίτες” περάσουν με μεγάλο σκορ από το “Άνφιλντ”, ενδεχομένως να αλλάξει στάση, προτάσσοντας τη βασική ενδεκάδα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε δηλώσεις του μετά από την επικράτηση με 3-1 στην έδρα της Έβερτον, ο Γκουαρδιόλα ανέφερε τα εξής: “Φυσικά και θα ήθελα να κερδίσουμε τη Γιουνάιτεντ στην έδρα μας. Αλλά πρώτα έχουμε το ματς με τη Λίβερπουλ, μετά το ματς με την Γιουνάιτεντ και μετά ξανά τη Λίβερπουλ, με λίγες ημέρες ξεκούραση στο ενδιάμεσο. Πρέπει να παίζουν όλοι οι παίκτες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος δεν αγωνίζεται δεν είναι προετοιμασμένος να νικάει. Ο λόγος που βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας είναι επειδή ο κάθε ένας έχει συνεισφέρει για αυτό με τον τρόπο του. Και αυτό πρέπει να συμβαίνει. Αλλά λυπάμαι, ως προπονητής, μόνο η Λίβερπουλ βρίσκεται στο μυαλό μου”.

To Top