ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας για την Πάρμα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα

Μπορεί τα οικονομικά προβλήματα να υποβίβασαν την Πάρμα στο ερασιτεχνικό ιταλικό πρωτάθλημα, ωστόσο οι φίλοι της ομάδας δεν τη ξέχασαν με τα εισιτήρια διαρκείας να αγγίζουν τις 4.000.

Έτοιμη να σπάσει το φράγμα των 4.000, όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας που θα  διαθέσει στους φίλους της για τη νέα σεζόν είναι η Πάρμα, η οποία θα μετέχει στη Serie D. Μέχρι και την Παρασκευή, είχαν πωληθεί 3.775. Κάτι προφανές, κάτι πρωτόγνωρο για την τέταρτη – ερασιτεχνική – τη τάξει εθνική κατηγορία και αριθμός που συνιστά ρεκόρ.

Πέραν των τιμών, οι οποίες θεωρούνται απολύτως προσιτές δεδομένης της τρέχουσας (γενικής) οικονομικής και αγωνιστικής κατάστασης, οι φίλαθλοι των “τζαλομπλού” απέδειξαν ότι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα της Εμίλια-Ρομάνα στην πιο δύσκολη στιγμή της, τώρα που το έχει ανάγκη.

Υπνθυμίζεται ότι η Πάρμα ξεκίνησε την περυσινή σεζόν στη Seria A, ωστόσο λίγες αγωνιστικές μετά την εκκίνησή της τα οικονομικά προβλήματα άρχισαν να σωρεύονται και “πνίγουν” τον ιστορικό σύλλογο. Οι αφαιρέσεις βαθμών, είχαν ως νομοτελειακό αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του και το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

πηγή: sport24.gr

To Top