Ρεπό σήμερα και το Πάσχα, στο γήπεδο Μεγάλο Σάββατο και διπλή προπόνηση τη Δευτέρα!

Ρεπό μέρα παρά μέρα έδωσε ο Μίλαν Μίνιτς στους παίκτες του. Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή δεν θα γίνει προπόνηση στον μπασκετικό Άρη λόγω της ημέρας. Αύριο, Μεγάλο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί μία προπόνηση το πρωί και ακολούθως οι παίκτες θα επιστρέψουν στο γήπεδο τη Δευτέρα του Πάσχα για διπλή προπόνηση!

Οι προπονήσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν για συνεχόμενες μέρες. Ο Μίλαν Μίνιτς μετά και το χθεσινό φιλικό στη Δράμα θέλει να έχει τους παίκτες του σε καλή αγωνιστική κατάσταση καταρχήν ενόψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με τα Τρίκαλα στο Αλεξάνδρειο και εν συνεχεία για το ματς με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Στόχος του Άρη είναι να διευρύνει το σερί του στις πέντε νίκες στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και να εξασφαλίσει τουλάχιστον την έκτη θέση, ώστε να αποφύγει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αν ο ΚΑΟΔ κερδίσει Ελευσίνα και Τρίκαλα και η Κηφισιά χάσει από Ολυμπιακό και Ελευσίνα, σενάριο που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, τότε ο Άρης (με δικό του 2/2) θα πάρει την 5η θέση και θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη φάση των πλέι οφ.

 

To Top