Ριντ: “Ανυπομονώ για την πρόκληση που λέγεται Άρης”

Ανύπομονος για την πρόκληση στην καριέρα του που λέγεται “Άρης” δήλωσε ο Λαμάρκους Ριντ κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Ο Αμερικανός δεν έκρυψε τη χαρά του για τον ερχομό του στην Ελλάδα παρά την μικρή περιπέτεια που πέρασε με την απώλεια των αποσκευών του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ τόνισε ότι: “Είναι μία καλή ευκαιρία για μένα, ένα σημαντικό για να πάω καλύτερα την καριέρα μου. Ανυπομονω για την πρόκληση που είναι για μένα ο Άρης. Θα μάθουμε φυσικά το αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς αλλά ανυπομονώ να παίξω στον Άρη”.

Σχετικά με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει για τους κίτρινους και την πόλη που θα ζήσει την επόμενη χρονιά επεσήμανε: “Η πόλη είναι πολύ όμορφη, έχετε την θάλασσα. Γνωρίζω μέσα από την έρευνα που έκανα ότι η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεαι σε μία περίοδο ανασυγκρότησης και δημιουργίας και χαίρομαι που είμαι μέλος σε μία τέτοια προσπάθεια”.

Σε ότι αφορά τον ρόλο του στην ομάδα υποστήριξε: “Θα κάνω ότι χρειάζεται, σκοράρισμα, ριμπαόυντ. Ό,τι απαιτείται. Θέλω να είμαι παραγωγικός για την ομάδα μου, να δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Αν χρειαστεί να μαρκάρω τον καλύτερο παίκτη του αντιπάλου θα το κάνω. Ό,τι χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για τη συνεργασία που θα έχει με τον Τόρεϊ Τόμας είπε: “Ο Τόρει θα είναι ο… καλύτερος φίλος μου. Θα τον βγάλω αρκετές φορές για φαγητό προκειμένου να μου δίνει περισσότερο την μπάλα ως πόιντ γκαρντ της ομάδας. Είναι πολύ καλός παίκτης και ανυπομονώ να παίξω μαζί του στον Άρη”.

To Top