Ριντ: “Διαφορετικό παιχνίδι από αυτά που κερδίσαμε, αλλά έχουμε αρκετές πιθανότητες”

Ο Άρης κέρδισε δύο φορές την ΑΕΚ φέτος, μία στο κύπελλο και μία στο πρωτάθλημα, αλλά το αυριανό παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση, διότι ο αντίπαλος έχει αλλάξει προς το καλύτερο την ποιότητά του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι κίτρινοι δεν έχουν πιθανότητες νίκης. Το αντίθετο σύμφωνα με τον Λαμάρκους Ριντ.

Ο Αμερικανός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τονίζοντας πως “έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα η οποία παρουσιάζεται πολύ ενισχυμένη σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Έχουμε κερδίσει δύο φορές ως τώρα την ΑΕΚ, αλλά η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι” και πρόσθεσε: “Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Η ΑΕΚ έχει πολλές εστίες κινδύνου στην επίθεση και ο περιορισμός τους είναι το πρώτο «πρέπει» για να καταφέρουμε να φύγουμε νικητές από την Αθήνα. Δεν είναι ένας ή δύο οι παίκτες που μπορούν να απειλήσουν. Από την πλευρά μας, καταστρώσαμε τα πλάνα μας και αν τα εφαρμόσουμε σωστά, έχουμε αρκετές πιθανότητες για να κερδίσουμε».

Όσο για την κρισιμότητα του αγώνα ο Ριντ σχολίασε: «Κάθε αγώνας, τώρα που η κανονική διάρκεια πλησιάζει στο τέλος της, είναι κρίσιμος. Εμείς δεν κοιτάζουμε συνολικά το πρόγραμμα, αλλά κάθε ματς ξεχωριστά, κάτι που μας βοήθησε ως τώρα. Η ΑΕΚ προσπαθεί να μας φτάσει στη βαθμολογία και σίγουρα μία νίκη στο ΟΑΚΑ θα μας βοηθήσει να τερματίσουμε ψηλά».

To Top