ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σάκοτα: “Καθαρή η νίκη του Άρη, αντιδράσαμε πολύ άσχημα”

Στα αίτια της ήττας από τον Άρη στάθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα στη συνέντευξη Τύπου, κάνοντας λόγο για «ξεφούσκωμα», εξαιτίας του ματς με τη Γαλατάσαραϊ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

Για τον αγώνα: «Καθαρή η νίκη του Άρη. Πάντα έλεγα καλά λόγια για τον Άρη, Εμείς βοηθήσαμε πάρα πολύ για να κάνει τόσο καλή εμφάνιση. Όπως είπε και ο Ουάιτ υπάρχουν κάποια νεκρά διαστήματα όταν παίζει διπλά παιχνίδια. Το ξέρουμε, όμως κάποια πράγματα συμβαίνουν όταν ήρθε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι για εμάς με ομάδα με ίδιους στόχους. Η αντίδρασή μας ήταν πολύ κακή δίχως στόχους. Μας… ξεφούσκωσε το παιχνίδι με την Γαλατασαράι και το άγχος δεν βοηθάει. Είναι γεγονός ότι ορισμένα παιδιά που παίζουν πάνω από 30 λεπτά δεν μπορούσαν να αποδώσουν. Μέσα σ’ όλα ήταν και η αλλαγή. Όταν γίνονται κάποιες αλλαγές και αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν έπαιξε ρόλο, αλλά ήταν αρνητικό. Τα 18 λάθη και 10 χαμένες βολές ήταν αποτέλεσμα αυτού που λέω. Απίστευτο άγχος που εγώ προσωπικά δεν νιώθω αλλά μπορώ να καταλάβω τα παιδιά. Συνεχίζουμε δίνουμε σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να βρούμε λύσεις και από τα παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ σήμερα».

Για τον χρόνο που χρειάζεται η ΑΕΚ για να αποκτήσει σταθερότητα: «Είναι λογικό όταν γίνονται αλλαγές θέλει χρόνο. Εάν παίζαμε κάθε Σάββατο μόνο, θα βλέπαμε αποτέλεσμα μέσα από τις προπονήσεις. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Η επόμενη μέρα είναι μαι προπόνηση και παιχνίδι. Ο παίκτης θα στρώσει μέσα στο παιχνίδι. Καλό είναι να έχουμε περισσότερες προπονήσεις. Ξέραμε ότι έχουμε πρόβλημα και αυτό δεν είχε αποτέλεσμα. Η εμφάνισή μας δεν ήταν έτσι όπως θέλαμε, όμως είναι πολύ δύσκολο να βρεις φορμα μόνο παίζοντας παιχνίδια. Ο Κούπερ έπαιξε 30 λεπτά, μερικά παιδιά ποτέ δεν έχουν παίξει μαζί. Δεν είναι η ώρα για να κλαίμε για κάποια πράγματα. Συνεχίζουμε».

To Top