Η ώρα της… κρίσεως! Ο Καλαϊτζίδης ανακοινώνει τις επιλογές του…

Στην τελική του ευθεία μπαίνει από σήμερα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Άρη επί ελληνικού εδάφους, καθώς απομένουν μόλις δύο μέρες για να μεταβεί η ομάδα στο Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου θα γίνει και το βασικό στάδιο.

Η σημερινή μέρα είναι κομβική σημασίας για τους Μπαϊμάκη, Καπνίδη και Μενεκάλι που τις τελευταίες μέρες μετέχουν στις προπονήσεις των “κιτρίνων”, και ευελπιστούν στο να πείσουν τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Η άποψη που έχει ο τεχνικός των “κιτρίνων” για τους υπο δοκιμή ποδοσφαιριστές είναι σχεδόν ολοκληρωμένη και σήμερα αναμένεται να ανακοινώσει ποιος-οι θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Πράβετς. Κάτι που σημαίνει, ότι όποιος πείσει τον 57χρονο τεχνικό αυτομάτως θα υπογράψει και συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κίτρινους”.

Στην πλέον δεινή θέση βρίσκεται ο Μενεκάλι. Ο Ιταλός αμυντικός δεν έχει πείσει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά, ενώ το το γεγονός ότι ακόμα δεν επιτρέπεται από την Λίγκα η απόκτηση κοινωτικών κάτω των 24 ετών λιγοστεύει τις ελπίδες του για ένα συμβόλαιο με τον Άρη.

To Top