Σήμερα στο Παλέ ολοκληρώνεται η αποκατάσταση της δικαιοσύνης!

Από το τέλος του αγώνα με τον Πανελευσινιακό οι παίκτες του Άρη εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για τον σημερινό αγώνα. Το είπαν όλοι οι παίκτες που έκαναν δηλώσεις και το περασμένο Σάββατο και στη διάρκεια της βδομάδας. Είναι η αλήθεια και αυτή η ανυπομονησία κρύβει μια μεγάλη επιθυμία.

Μια επιθυμία για νίκη, που στερήθηκε από τους παίκτες του Άρη στις 18 Οκτωβρίου, όταν ο ανεκδιήγητος Αναστόπουλος και οι άλλες δύο “γκρι σκιές”, Καρακατσούνης και Παναγιώτου, αποφάσισαν την διακοπή του παιχνιδιού για το τίποτα! Ευτυχώς για το άθλημα (και όχι μόνο για τον Άρη) αυτή η απόφαση δεν εφαρμόστηκε τελικά, επειδή οι δικαστές του ΑΣΕΑΔ διαπίστωσαν το άδικο και το λάθος στην ιστορία.

Οι παίκτες ανυπομονούν σήμερα να μπουν στο παρκέ για να διεκδικήσουν μέσα στο γήπεδο, ό,τι προσπάθησε να τους πάρει η διαιτητική τριάδα (και η ΚΕΔ φυσικά…) τον Οκτώβριο. Σήμερα ολοκληρώνεται η αποκατάσταση της δικαιοσύνης για την συγκεκριμένη υπόθεση και ευχής έργον είναι οι παίκτες να μετατρέψουν αυτή την ανυπομονησία σε ενέργεια, πάθος και θέληση για τη νίκη μέσα στο παρκέ.

To Top