ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σαπουντζής: «Στεναχωρήθηκα για τον Ιβάν, ήμασταν φίλοι και συγκάτοικοι-Να κοιτάει ψηλά ο Άρης»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Αντώνης Σαπουντζής φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και μίλησε για το δράμα του Ιβάν, αλλά και την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Πάκο Ερέρα:

Απ’ότι δείχνουν τα πράγματα ο Πάκο Ερέρα είναι καλός προπονητής και οι κινήσεις θα είναι προσεκτικές για να φτιαχτεί η ομάδα και να πρωταγωνιστήσει στην Σούπερ Λίγκα. Δείχνει ότι είναι καλός αλλά αυτό θα το κρίνουμε και μέσα στο γήπεδο. Όσο πιο λίγα λόγια λες, τόσο το καλύτερο. Σίγουρα θα έχει δίπλα του τον δικό του άνθρωπο αλλά χρειάζεται και κάποιον να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, τα του Άρη ώστε να του δώσει ώθηση σε αυτά που πρέπει να κάνει.

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης είπε:

Αυτά τα χρόνια δεν στεναχώρησε μόνο εμένα αλλά και όλο τον φίλαθλο κόσμο, όχι μόνο του Άρη αλλά και από άλλες ομάδες.

Θέλω να πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν καλές μεταγραφικές κινήσεις ώστε να η ομάδα να βρει τα πατήματα της. Για πρώτη χρονιά δεν θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε κάποιον στόχο, σίγουρα θα πρέπει να είναι ψηλός. Δεν μπορεί τώρα ο Άρης με αυτή την ιστορία, αυτό τον κόσμο να βάλει κάποιο ζήτημα παραμονής. Ο προπονητής θέλει να βοηθήσει την ομάδα ώστε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και έτσι θα έρθουν και οι βαθμοί.

Για το αν έχει μάθει ο Άρης από τα λάθη του είπε:

Σίγουρα θα έχει μάθει είναι αρκετά τα χρόνια που λείπει. Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθουν καλοί ποδοσφαιριστές που θα μάθουν την ιστορία του Άρη και του ελληνικού ποδοσφαίρου και αν δεν την μάθουν, θα προσαρμοστούν.

Εννοείται ότι ο κόσμος και όλοι οι Αρειανοί θέλουν τον κόσμο ψηλά. Ο Άρης μπορεί να βάλει στόχους γιατί δεν θα έλεγα ότι είναι δύσκολο. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο 3-4 ομάδες ξεχωρίζουν, οι υπόλοιπες είναι μία κλίμακα κάτω αλλά θεωρώ ότι ο Άρης μπορεί να μπει στις πρώτες θέσεις

Για το αν μπορεί ο κ. Καρυπίδης να σηκώσει το βάρος είπε:

Δεν είμαι αρμόδιος για να κρίνω τον κ. Καρυπίδη. Σίγουρα ίσως και αυτός χρειαζόταν κάποιους για να τον βοηθήσουν αλλά από εκεί και πέρα αυτός ξέρει τι μπορεί να κάνει.

Τώρα και αυτός σαν πρόεδρος και οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν πρώτη φορά θα νιώσουν τι θα πει Άρης. Στην Β εθνική πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξέραμε ότι φαβορί είναι ο Άρης, ο ΟΦΗ και η Παναχαϊκή αλλά τώρα θα καταλάβει ο κάθε ένας που ασχολείται με τον Άρη τι εστί Άρης.

Για τον Ιβάν είπε:

Έμαθα χθες τι έγινε και στεναχωρήθηκα γιατί είναι πάρα πολύ καλό παιδί, κάναμε και παρέα. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου περαστικά. Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει γιατί μέσα σε μικρό διάστημα έχουμε και την περιπέτεια με τον Αρτούρ. Εύχομαι ότι καλύτερο. Όποιος μπορεί να συνεισφέρει. Με τον Ιβάν συγκατοικούσαμε και ήμασταν μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Για το αν μίλησε με τον Αρτούρ είπε:

Ναι μιλάω μαζί του και πριν μία εβδομάδα ήπιαμε καφέ. Μιλήσαμε τηλεφωνικώς και αυτός μου ανέφερε για τον Ιβάν.

To Top