Σαρικείσογλου: «Βοήθησε τον Άρη η επιστροφή του Φίνου»

Η Παναχαϊκή από το βράδυ της Τετάρτης οπότε και τελείωσε ο αγώνας με το Αιγίνιο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και κάνει προπονήσεις στην Σταυρούπολη, ενώ χθες έκανε βάρη στο γήπεδο της Πυλαίας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με εξαίρεση την θεραπεία που κάνει ο Μένιος Ρουμελιώτης.

Από την πλευρά του, ο ακραίος των Αχαιών και παλιός… γνώριμος του Άρη, Mιχάλης Σαρικεΐσογλου που είναι από τις πιο φορμαρισμένους παίκτες της πατρινής ομάδας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας:

«Πιστεύουμε πως μπορούμε να νικήσουμε και αυτό το δύσκολο ματς. Αν τα καταφέρουμε θα μπούμε για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής γιατί θα πλησιάσουμε τον Άρη στον έναν βαθμό. Πριν λίγες ημέρες βρεθήκαμε αντίπαλοι με τον Άρη στην Πάτρα και νικήσαμε με 3-1 σετ. Βέβαια, μετά επέστρεψε ο Φίνος και αυτό βοήθησε τον Άρη. Εμείς είμαστε λίγο στεναχωρημένοι για τον βαθμό που χάσαμε στο Αιγίνιο την Τετάρτη. Ελπίζω να μην παίξει ρόλο για την παραμονή μας. Κοιτάμε μπροστά. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αλλά έχουμε δείξει πως έχουμε δυνατότητες να νικήσουμε».

To Top