ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σαρικόπουλος: “Πέρασα δύο πολύ ωραία χρόνια στον Άρη”

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν του Προμηθέα Πατρών, Ζήσης Σαρικόπουλος, μίλησε για το παιχνίδι με το σύνολο του Πρίφτη, το φετινό πρωτάθλημα, ενώ θυμήθηκε και τα χρόνια που πέρασε στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Yellow Radio:

Για το αν είναι ιδιαίτερο κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται κόντρα στον Άρη: «Σίγουρα είναι ιδιαίτερο, γιατί δέθηκα αρκετά με την ομάδα, ήμουν στην Θεσσαλονίκη στα χρόνια που ο Άρης ήταν στην φάση του ‘τρανζίσιον’. Ήταν δύο πάρα πολύ ωραία χρόνια…».

Για το αν αισθάνεται «άτυχος» που ήταν παρών στα δύσκολα χρόνια της ομάδας: «Άτυχος δεν θα το έλεγα, γιατί μπορεί τα χρόνια να ήταν πιο δύσκολα, αλλά δημιούργησα πολλές φιλίες, ήρθα κοντά με συμπαίκτες και με ανθρώπους που μπορεί υπό άλλες συνθήκες αυτό να μην συνέβαινε».

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Προμηθέα στην Πάτρα: «Εμείς προετοιμαστήκαμε γνωρίζοντας την προοπτική και την δυνατότητα του Άρη. Μπορεί να μην είχε πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής του στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά ξέραμε πως έρχεται σε εμάς με μόνο αποτέλεσμα τη νίκη και πως θα τα δώσει όλα.

Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως μας τιμώρησαν σε ο,τιδήποτε τους δώσαμε. Επιθετικά ο Άρης ήταν τρομερός και σούταρε με πολύ καλά ποσοστά. Οποτεδήποτε η ψαλίδα έκλεινε, έκανε πολύ σωστές επιλογές. Εμείς μένουμε με την πικρία του ότι δεν κερδίσαμε αλλά έτσι είναι αυτά».

Για την επόμενη μέρα του Προμηθέα: «Η επόμενη μέρα είναι οι εμπειρίες και το πώς θα βελτιωνόμαστε, ώστε να παρουσιαζόμαστε μαχητικοί με όποιον και να παίζουμε».

Για το εάν ξεχώρισε κάποιον παίκτη από τους «κίτρινους»: «Σίγουρα με την εμφάνισή του ξεχώρισα τον Τζένκινς, γιατί θεωρώ ότι αυτός και ο Ζάρας μας τιμώρησαν οποτεδήποτε τους δώσαμε την ευκαιρία».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το βλέπω πιο ανταγωνιστικό. Η περιφέρεια έχει δυναμώσει, αγωνιστικά ο οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε σε καλή μέρα. Αυτό είναι καλό γιατί όλα θα κριθούν αρκετά αργά και ήδη έχει ξεκινήσει με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο».

Για τα χρόνια που πέρασε στην Θεσσαλονίκη: «Το πιο σημαντικό είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Το ότι άφησα ισχυρούς δεσμούς στην Θεσσαλονίκη είναι πάρα πολύ σημαντικό. Με βοήθησαν πολλοί άνθρωποι και πέρασα πολύ όμορφα».

To Top