ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σγουρής: «Ο Άρης έδωσε χαρά στα νέα παιδιά, ο Ευγενίου έχει το… μικρόβιο του Αρειανού»

Ο τεχνικός διευθυντής της Τρίγλιας, Κώστας Σγουρής μίλησε με αφορμή το φιλικό που έδωσε ο Άρης, αλλά και την παρουσία του Στράτου Ευγενίου.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το χθεσινό φιλικό παιχνίδι Τρίγλια – Άρης είπε:

Σίγουρα όταν έρχεται μία άλλη ομάδα να παίξει στο χωριό σου να το πω έτσι νομίζω είναι κάτι σημαντικό. Οι ομάδες πρέπει να το επιδιώκουν όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες και ο αγωνιστικός χώρος. Αυτό που είδαμε χθες είναι ότι χάρηκαν πάρα πολύ τα πιτσιρίκια τα οποία ήταν πάρα πολλά στο γήπεδο γιατί είδαν κάποιους παίκτες που τους διαβάζουν, που τους βλέπουν στην τηλεόραση και νομίζω ότι γι’αυτό πρέπει να το επιδιώκουν οι ομάδες καθώς κάνουν και φιλάθλους.

Σίγουρα οι τίτλοι είναι που ανεβάζουν μία ομάδα αλλά νομίζω και η επαφή με τον κόσμο, με τα μικρά παιδιά που ετοιμάζονται να γίνουν φίλαθλοι και όχι μόνο να ακούν τον μπαμπά, είναι σημαντικό.

Για το πως βίωσε το παιχνίδι είπε:

Τελειώσαμε όμορφα την φετινή χρόνια. Ο στόχος που βάλαμε επετεύχθη και κλείνοντας παίξαμε με μία μεγάλη ομάδα. Υπήρχε ένα φιλικό κλίμα και ήρθαν πολλά νεαρά παιδιά.

Για τον Στράτο Ευγενίου είπε:

Είναι μπροστά γιατί ότι κάνει θέλει να το κάνει καλά και το κάνει με πάθος. Αυτό το οποίο κάνει ο κ. Ευγενίου είναι μεγάλο όπως όλη η προσπάθεια του χωριού που βοηθάει την ομάδα. Εμείς το οποίο θέλουμε και επιδιώκουμε με την παρουσία κάποιων τέτοιων ανθρώπων είναι να μπορούμε να είμαστε σωστοί και συνεπείς στην ώρα και να μπορεί να λειτουργήσει σωστά η ομάδα. Είναι Αρειανός αγαπάει τον Άρη, απ’ότι λέει πληγώθηκε από τον Άρη αλλά όπως λέτε όταν έχετε το μικρόβιο δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς.

Έχει πολύ μεγάλη αγάπη για την ομάδα. Για το αν θα εμπλακεί με τον Άρη είναι δική του απόφαση, νομίζω μιλήσατε και σας είπε αυτά τα οποία σκέφτεται. Εμείς θέλουμε προφανώς να πάει την Τρίγλια εκεί που είναι τώρα ο Άρης, όχι παραπάνω.

Για τους στόχους της Τρίγλιας είπε:

Εμάς ο στόχος μας είναι να κάνουμε κάτι σωστό, οργανωμένο, μετρημένο. Δεν μπορεί μία ομάδα η οποία ανεβαίνει κατηγορία να βάζει στόχους πρωταθλητισμού, αυτά είναι υπερβολές. Οι άνθρωποι οι οποίοι είμαστε εκεί γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το προσπαθήσουμε την νέα χρονιά. Από εκεί και πέρα πολλές φορές, το Παλαιοχώρι δεν ξεκίνησε για πρωταθλητισμό, δημιούργησε όμως τις σωστές συνθήκες και δούλεψε.

Για το πως βλέπει την επιστροφή του Άρη στην Super League είπε:

Η Super League έχει την ανάγκη την παρουσία του Άρη. Εάν θέλουμε να έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα και οι ομάδες να αγωνίζονται με δυνατούς αντιπάλους ο Άρης είναι μία από αυτές βέβαια λόγω της ιστορίας και του κόσμου από εκεί και πέρα το πως θα εμφανιστεί στο πρωτάθλημα είναι αποφάσεις άλλων. Πρέπει να είναι μία ομάδα που θα ενισχυθεί, να είναι η ομάδα που ξέραμε όλα αυτά τα χρόνια είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και το ποδόσφαιρο μας έχει ανάγκη τέτοιες ομάδες.

Για τον Χάρρυ Κλυνν είπε: 

Με τον Χάρρυ Κλυνν πήγα εγώ στον Απόλλωνα, την χρονιά που είχε αναλάβει. Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν ένας διαφορετικός άνθρωπος που ο κόσμος τον έχει γνωρίσει μέσα από την παρουσία του στις ταινίες, στα κέντρα, στα θέατρα. Ήταν μία πολύ δυνατή προσωπικότητα, ένας άνθρωπος οραματιστής και πάνω απ’όλα αγαπούσε πάρα πολύ την Καλαμαριά και το ποδόσφαιρο. Προσέφερε πάρα πολλά στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, είχε πολλές ιδέες για το ποδόσφαιρο οι οποίες ήταν να ξεκινήσει την κατασκευή του γηπέδου. Το έλεγε πάντα ότι χωρίς γήπεδα και αγωνιστικούς χώρους, χωρίς θέατρα, χωρίς κινηματογράφους δεν μπορεί να ανέβει τίποτα. Ήταν ένας άνθρωπος που ότι έκανε το έκανε με πάθος.

To Top