Σενάρια για εναλλακτική διάδοχη κίνηση για την ΠΑΕ!

Την ώρα που όλοι στον Άρη περιμένουν την υλοποίηση των όσων προφορικά έχει δεσμευτεί η διοίκηση της ΠΑΕ και ενώ τονίζεται συνέχεια η κατ’ αρχήν συμφωνία για δυο χορηγίες, με την προοπτική να αυξηθούν, το φως της δημοσιότητας βλέπουν σενάρια για… εναλλακτική κίνηση-πρόταση!

Μάλιστα τα ίδια σενάρια αναφέρουν ότι πρόσωπα που κινούνται στον στενό και ευρύτερο χώρο του συλλόγου άρχισαν να “ζυμώνονται”, με στόχο να δημιουργήσουν μία διάδοχη κατάσταση. Μια κίνηση που θα έχει ως στόχο την αλλαγή στη διοίκηση της ΠΑΕ

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της “Μetrosport” σύμφωνα με το οποίο: “Λέγεται, μάλιστα, πως η κίνηση αυτή δεν είναι άσχετη με την χθεσινή ανακοίνωση του Α.Σ που καλεί σε έκτακτη συνάντηση τη Δευτέρα τον κ. Στεφανίδη, παρόντος και εκπροσώπου της ΚΜΑ. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Α.Σ αρχίζει να διαχωρίζει τη θέση του από την ΚΜΑ, βλέποντας ότι οι υποσχέσεις του προέδρου της ΠΑΕ δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμη. Να σημειώσουμε ότι οι διεργασίες γίνονται με φόντο να αγωνιστεί ο Αρης στη Football League και όχι να πάει στη Γ’ εθνική, ή να πάρει άλλο ΑΦΜ. Συνεπώς, απαιτείται… ρευστό”.

Το αν πρόκειται απλά για επιθυμίες ή για μια ολοκληρωμένη προσπάθεια να υπάρξει πρόταση για την ΠΑΕ, θα φανεί σίγουρα τις επόμενες μέρες.

To Top