ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σενάρια για Μποχωρίδη και Ολυμπιακό, ο Άρης θα κάνει την προσπάθειά του…

Την συγκεκριμένη στιγμή είναι πολύ πιο μπροστά η περίπτωση ανανέωσης του Γκάρι Μπελ από αυτή του Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο λόγος είναι ότι ο διεθνής γκαντ θέλει να δει αν προκύψει πρόταση από ομάδα πιο υψηλού επιπέδου και προφανώς θα περιμένει…

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Φως των Σπορ” αναφέρει ότι ο Μποχωρίδης είναι στη λίστα του Ολυμπιακού και απασχολεί το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων.

Ενδεχομένως είναι αυτό που δεν αφήνει την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Άρη να προχωρήσει. Το κατά πόσο ο Ολυμπιακός θα μετουσιώσει ένα ενδιαφέρον σε πρόταση για απόκτηση είναι θέμα που προς το παρόν δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς, ειδικά από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Σε κάθε περίπτωση, οι κίτρινοι θα συνεχίσουν τις συζητήσεις με τον Μποχωρίδη, είναι προφανές ότι θα πρέπει να διευθετήσουν και τα δικά του οφειλόμενα μέσω διακανονισμού και να προσπαθήσουν να τον πείσουν ότι το αγωνιστικό του συμφέρον είναι να μείνει στον Άρη.

Όλες οι ενδείξεις πάντως οδηγούν στο συμπέρασμα ότι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξουν μετά τους αγώνες της Εθνικής ομάδας, άρα χρονικά μετά τις αρχές Ιουλίου.

To Top