ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σερέλης: “Σε τέτοιο γήπεδο, με τέτοια φανέλα απέναντι, δύσκολα γυρίζει το παιχνίδι…”

Ο Χρήστος Σερέλης υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν είχε καθόλου σωστή νοοτροπία και αυτό πλήρωσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μέσα σε ένα τέτοιο γήπεδο και απέναντι σε μια τέτοια φανέλα.

Ο τεχνικός του Λαυρίου υπογράμμισε: “Σήμερα δυστυχώς δεν εμφανιστήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Είχαμε πει στα παιδιά να μη κοιτάζουν τη βαθμολογία και την κατάσταση του Άρη, γιατί ξέραμε ότι για την ομάδα ήταν κάτι σαν τελικό και θα ήταν πιο παθιασμένοι και πιο έτοιμοι. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να τους πείσουμε για κάτι τέτοιο και από τη στιγμή που δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη να τρέξει, να κλείσει διαδρόμους, να νιώσουμε την άμυνά του, στο γήπεδο αυτό και με τη φανέλα αυτή είναι δύσκολο να γυρίσει ένα παιχνίδι. Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε για να διαχειριστούμε τέτοια παιχνίδια. Προσπαθήσμε να το γυρίσουμε αλλά δίκαια το χάσαμε… Από νοοτροπία δεν ήμασταν έτοιμοι. Πιστέψαμε ότι θα είναι πιο εύκολο το ματς από ότι ήταν στη πραγματικότητα… Δυστυχώς όταν η ομάδα στηρίζεται σε ξένους παίκτες και δε γνωρίζουν τι σημαίνει ότι παίζεις με τον Άρη, πρέπει να το ζήσουν για να το καταλάβουν. Δεν μειώνω τη προσπάθεια του Άρη, αλλά ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και από εκεί και πέρα ο Άρης δεν μας άφησε…”.

To Top