Σε αναζήτηση… εκκαθαριστών, εάν αποφασιστεί η Γ΄ εθνική

Τα νέα από το νομικό τμήμα της Football League ξεκαθάρισαν το τοπίο σε ότι αφορά τις ενέργειες που απαιτούνται, εφόσον o Άρης αποφασίσει να αγωνιστεί στη Γ’ εθνική.

Οι άνθρωποι του ΑΣ σε επικοινωνία με την νομική υπηρεσία της Football League (η ΕΠΟ δεν είναι αρμόδια στην προκειμένη περίπτωση) ρώτησαν σχετικά με το αν μπορούν οι μεγαλομέτοχοι να δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής στην κατηγορία.

Η απάντηση που πήραν ήταν ότι οι μόνοι που μπορούν να υπογράψουν είναι ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης (Στεφανίδης, Ελευθεριάδης), από την παρούσα διοίκηση, εκτός κι αν παραιτηθούν και οριστεί νέα διοίκηση για να το υλοποιήσει.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενώπιον των φορέων, αλλά και με δηλώσεις του, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος αρνείται να βάλει την υπογραφή του στην ανάκληση συμμετοχής στη Football League. Το ίδιο υποστήριξε και ο Ελευθεριάδης με δηλώσεις του στο PRESSARIS.

Στο πλαίσιο αυτό και εφόσον οι φορείς αποφασίσουν να οδηγηθεί η ομάδα στη διέξοδο της Γ΄εθνικής, θα πρέπει να βρεθούν τα μέλη που θα μπουν στη διοίκηση ώστε να λειτουργήσουν ως εκκαθαριστές για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

To Top