Σε ανοιχτή γραμμή με τους νομικούς για την εκκαθάριση

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να δρομολογηθεί η επόμενη κίνηση στο θέμα της εκκαθάρισης, μετά την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε, από τη στιγμή που ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Παναγιώτης Ζουμπουρίδης δεν υπέγραψε τα πρακτικά της γενικής συνέλευσης της 3ης Νοεμβρίου για την λύση της ΠΑΕ.

Ήδη δρομολογούνται οι ενέργειες για μια νέα γενική συνέλευση, όπου θα γίνει (έστω και με καθυστέρηση) η επόμενη κίνηση. Το αν θα υπογράψει ως πρόεδρος του ΑΣ Άρης, ο  Ζουμπουρίδης σε αυτή τη νέα διαδικασία είναι ερωτηματικό. Εάν επιμείνει και δεν υπογράψει, θα αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του, «τύπου Κλεώπα», ώστε να προχωρήσει η εκκαθάριση.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τονίζει ότι πρόκειται για ένα θέμα που έχει να κάνει καθαρά με μια τυπική διαδικασία, ώστε να είναι θωρακισμένος ο σύλλογος και ήδη υπάρχει συνεργασία με τους νομικούς για να προχωρήσει.

Όπως είναι γνωστό σε δηλώσεις του ο νομικός Θόδωρος Σιμόπουλος υποστηρίζει ότι γίνονται όλες εκείνες οι ενέργειες για να προχωρήσει το θέμα της εκκαθάρισης.

To Top