ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης, ο φάκελος της επιτήρησης και η αδειοδότηση

Το θέμα του φακέλου της “επιτήρησης” είναι σε άμεση προτεραιότητα για την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, προκειμένου να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως έχει αλλάξει πλέον από φέτος ο κανονισμός, οι ΠΑΕ ανά τρεις μήνες ελέγχονται από την επιτροπή αδειοδότησης, προκειμένου αυτή να τσεκάρει εάν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες προς παίκτες, πρώην και νυν, ομάδες κτλ. Εφόσον όλα είναι “οκ”, η επιτροπή δίνει το πράσινο φως.

Διαφορετικά υπάρχει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών. Ο έλεγχος επαναλαμβάνεται μετά από τρεις μήνες και πάει λέγοντας, όπως έχει τονίσει στα ερτζιανά και ο διευθυντής της επιτροπής Γιώργος Δημητρίου.

Στην Αλκμήνης διαβεβαιώνουν ότι ο φάκελος είναι πλήρης, κάτι που θα αποτελέσει και τον προπομπό για την αδειοδότηση, για την οποία η καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Μαρτίου.

Σε κάθε περίπτωση οι κιτρινόμαυροι είναι σε επικοινωνία με την επιτροπή και τον Δημητρίου προκειμένου να ετοιμάσουν σωστά τον φάκελο και να μην έχουν το παραμικρό εμπόδιο στον δρόμο της επιστροφής τους στην μεγάλη κατηγορία.

To Top