Σε κακή μέρα και ο Ντομπρασίνοβιτς…

Επειδή οι νίκες επιτυγχάνονται στον αγωνιστικό χώρο το μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτή την ήττα του Άρη από τη Δόξα το έχουν αποκλειστικά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Δεδομένης της ποιότητας τους αλλά και του ειδικού βάρους της φανέλας που φορούν η συνολική εικόνα του Άρη στο χθεσινό παιχνίδια βαραίνει πρώτα τους ίδιους κι έπειτα όλους τους υπόλοιπους.

Εκτός από αυτούς, όμως, σε κακή μέρα βρέθηκε και ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς…

Ο 38χρονος τεχνικός αδυνατούσε να διαφοροποιήσει την κατάσταση, βλέποντας παράλληλα τους παίκτες του να μην κάνουν πράξη τίποτα απ΄όσα είχαν σχεδιάσει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι επιλογές του Μαυροβούνιου, πέρα από αυτή του να περάσει τον Σαμαρά εκτός που δεν μπορούσε λόγω ενοχλήσεων να συνεχίσει δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Η αλλαγή του Πόι με τον Κωνσταντινίδη δεν απέδωσε κάτι διαφορετικό στην επίθεση του Άρη. Αντιθέτως, έκανε τον Άρη πιο αργό επιθετικά. Η σκέψη του Μαυροβούνιου τεχνικού ήταν να επωφεληθεί στα εναπομείναντα λεπτά τις σέντρες και τα γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή, έχοντας δύο παίκτες όπως ο Κωνσταντινίδης και ο Καπνίδης που είναι καλή στο ψηλό παιχνίδι.

Η ποιότητα, όμως, του Πόι είναι δεδομένη και έχει αποδείξει και στο παρελθόν, ότι ακόμα και σε μία μέτρια εμφάνιση του μπορεί να μετατρέψει σε γκολ ακόμα και την υποψία φάσης.

Ο 38χρονος τεχνικός θεώρησε πιθανόν ρίσκο το να αντικαταστήσει έναν εκ των Σανιά ή Καλογέρη. Ήταν εμφανές από τα πρώτα λεπτά ότι οι δύο παίκτες ήταν εκτός κλίματος αγώνα, με τον Μαυροβούνιο να περιμένει άδικα και αναίτια κάτι παραπάνω.

Ουδέτερη από άποψη συνεισφοράς θα χαρακτήριζε κανείς την αλλαγή του Παπαδόπουλου με τον Νάκα. Ότι πρόσφερε ο πρώτος στο παιχνίδι πρόσφερε και ο δέυτερος, καθώς κανείς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αξιόλογους κινδύνους από το δεξί άκρο της επίθεσης.

To Top