Σε… μπελάδες οι γυναίκες μετά τη νίκη του Βόλου

Στο εξ΄ αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Βόλο 2004 και στην Γλυφάδα, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Μαγνησίας επιβλήθηκε με 1-0 της αντίστοιχης των νοτίων προαστίων, αποτέλεσμα που δεν βολεύει καθόλου τον Άρη.

Και αυτό γιατί οι «κίτρινες» είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς και ο Βόλος, μετά τη σημερινή του νίκη που ήταν και η δεύτερη φετινή του στο πρωτάθλημα, ύστερα από αυτήν κόντρα στον Άρη, πλησίασε στους 12 βαθμούς.

Μάλιστα, η νίκη του Βόλου προκάλεσε την εύλογη απορία σε πολλούς πώς μία ομάδα που σε όλη τη χρονιά έχει πετύχει μόλις μία νίκη, καταφέρνει να κερδίσει τη 2η ομάδα της βαθμολογίας.

Πάντως, έχει «σφίξει» πλέον ο κλοιός για τα κορίτσια του Γιώργου Σπυριδωνίδη στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, όταν και ο Άρης αντιμετωπίζει κατά σειρά ΠΑΟΚ (εντός) και Γλυφάδα (εκτός), ενώ ο σύλλογος της Μαγνησίας τον Εργοτέλη (εκτός) και Χανιά (εκτός).

Αυτό σημαίνει ότι αν Άρης και Βόλος ισοβαθμήσουν, βάσει των αποτελεσμάτων που θα πάρουν στα εναπομείναντα παιχνίδια, οι «κίτρινες» θα οδηγηθούν στην Β΄ Εθνική, αφού ο Βόλος έχει το πάνω χέρι (1-1 στη Θεσσαλονίκη και 2-1 νίκησαν οι Βολιώτισσες στον β΄γύρο).

To Top