«Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο του αγώνα»

Ικανοποιημένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα στην Καστοριά ο προπονητής του Άρη, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, όσον αφορά την κατάκτηση των τριών βαθμών, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν σ΄ ένα γήπεδο πραγματικό «βούρκο».

Στην αρχική του τοποθέτηση είχε να πει: «Δεν έχω πολλά να πω για το παιχνίδι, βάσει των συνθηκών, παρά μόνο για την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, που κατακτήσαμε. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά αυτές τις μέρες και θεωρώ  ότι κάθε μέρα θα γίνονται καλύτεροι».

Επίσης, ερωτηθείς για το αν φοβήθηκε για τη νίκη, λόγω και των συνθηκών του αγωνιστικού χώρου: «Όχι, δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο, καθώς έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια: «Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Μόνο έτσι βγαίνεις κατηγορία. Βλέπουμε όλα τα ματς ξεχωριστά»

Για το ποια ομάδα θεωρεί πιο δυναμική απέναντι στον Άρη: «Προσπαθώ να δω  διάφορα παιχνίδια για να έχω εικόνα. Όταν έρθει η στιγμή να τις αντιμετωπίσουμε, θα τα δούμε όλα».

Για τον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα: «Πάντα θέλουμε τους φιλάθλους μας δίπλα μας. Με αυτό που έκαναν σήμερα έδειξαν πόσο αγαπούν την ομάδα».

To Top