Σιμόπουλος στο PRESSARIS: “Φτάνει με τα ψέμματα”

Βολές εξαπέλυσε και ο νομικός του Γιώργου Γαλανού Θόδωρος Σιμόπουλος για τον Χάρη Παπαγεωργίου, μετά τις σημερινές δραματικές εξελίξεις.

“Η ομάδα τώρα ανήκει στον ΑΣ, αλλά όταν μπήκε ο Γαλανός δεν υπήρχε ούτε… στιλό στο γραφείο! Είχε πει πως αναλαμβάνει την ομάδα για να την βγάλει από την Γ΄ και θα βάλει σε χρήματα ότι χρειαστεί και ότι δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στον ΑΣ” είπε χαρακτηριστικά στο PRESSARIS για να συμπληρώσει:

“Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα έχει κάποια έσοδα όμως πρέπει και αυτά να μπουν για την ομάδα. Αν η ομάδα καταφέρει τον στόχο της και έχουμε ένα θετικό… πρόσημο, αυτά θα δοθούν στον σύλλογο. Όσα διέθεσε ο κ. Γαλανός θα τα πάρει με την μορφή μετοχών. Είναι αυτό παράλογο;”

Στη συνέχεια τόνισε επίσης: “Ο κόσμος του Άρη θέλει έναν άνθρωπο που θα μιλήσει την γλώσσα της αλήθειας. Έχουμε κουραστεί από τα ψέματα. Όταν κάποιος την μιλάει την γλώσσα της αλήθειας από την αρχή ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθεια του. Γιατί θέλουμε να υπονομεύσουμε το όλο πράγμα; Είναι κρίμα να χαλάσει όλη αυτή η προσπάθεια”.

Σχετικά με τα όσα είπε ο Παπαγεωργίου, ότι δεν κατατέθηκαν προτάσεις από την μεριά Γαλανού, ο Σιμόπουλος τόνισε: “Είναι αστεία αυτά που λέγονται. Ο κ. Γαλανός προτίμησε πρώτα να φτιάξει ομάδα για να παίξει στο γήπεδο και μετά να κοιτάξει τι θα γίνει με τους όρους και τις συμφωνίες. Τα χρήματα που έβαλε, τα έβαλε καλή πίστη, είναι στον αέρα, μετέωρος. Αυτό δεν δείχνει τις καλές του προθέσεις;”.

To Top