“Σκανάρισμα” από τον Βραζιλιάνο – Τι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του…

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις μετά από το γνωστό… “διάλειμμα” μίας ημέρας και την αποχή, με τον Πάουλο Κάμπος να συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας για την κυριακάτικη αναμέτρηση με “σκανάρισμα” του… άγνωστου Βυζαντίου Κοκκινοχώματος.

Ο 57χρονος τεχνικός μελέτησε καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδα και επεσήμανε τις αδυναμίες αλλά και τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. Επέστησε την προσοχή των αμυντικών του, επικεντρωνόμενος στην παρουσία δύο παικτών που αναλαμβάνουν όλο το παιχνίδι του Βυζαντίου, καθώς από τα πόδια τους προέρχονται σχεδόν όλες οι τελικές προσπάθειες της ομάδας και όχι μόνο η οργάνωση του παιχνιδιού.

Παράλληλα, ζήτησε από τους μέσους και τους επιθετικούς του να να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, καθώς η άμυνα του Κοκκινοχώματος είναι επιρρεπής σε πολλά λάθη κατά τη διάρκεια μίας αναμέτρησης.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις, καθώς όπως είπε ο Βραζιλιάνος το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν φημίζεται για τ ύψος και την ταχύτητα του, γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Άρης.

To Top