ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σκουρτόπουλος: “Και εμείς στην ίδια θέση ήμασταν…”

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι κατανοεί απόλυτα την κατάσταση του Άρη, διότι τα ίδια και χειρότερα πέρασαν μέχρι και πριν από 15 μέρες ο ίδιος και οι παίκτες του στον Φάρο.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο τεχνικός της ομάδας της Λάρισας επεσήμανε: “Είμαι σε θέση να κατανοώ πλήρως όσα συμβαίνουν στον Άρη, γιατί και εμείς ήμασταν στην ίδια θέση μέχρι και πριν από 15 μέρες. Ψάχνουμε τις νίκες για να μας κρατούν μακριά από τα προβλήματα. Δεν θα μιλήσω για παραμονή, αλλά θέλουμε να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Είναι παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε, όπως το σημερινό.

Η καθημερινότητά μας έχει βελτιωθεί, αλλά η ατυχία μας συνεχίζεται. Στο ημίχρονο χάσαμε λόγω τραυματισμών τους δύο ψηλούς μας (Σάφτενααρ, Διαμαντάκος), αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τον Μαραγκό που δεν είχε προπονηθεί κανονικά μέσα στη βδομάδα λόγω προβλημάτων, ενώ ο Βαβάτσικος ξεκίνησε να υπηρετεί τη θητεία του και έκανε χθες μισή προπόνηση.

Στο τέλος είχαμε καλή διαχείριση και με τη προσθήκη του Μπαρτ η ομάδα βρίσκει οξυγόνο. Είναι παίκτης που δίνει πόντους, κρατάει τη μπάλα, είναι έμπειρος. Πρέπει να βρούμε νέες ισορροπίες και οι ξένοι να καταλάβουν  ότι η δουλειά ξεκινάει στην άμυνα και τελειώνει στην επίθεση.

Εύχομαι στον Άρη καλή συνέχεια και να ξεπεραστούν τα προβλήματα εκτός γηπέδου. Εντός γηπέδου υπάρχουν οι άνθρωποι να την οδηγήσουν σε ασφαλές λιμάνι…”.

To Top