ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκουρτόπουλος: “Συγχαρητήρια σε Άρη και Γιαννάκη, έχουν δύσκολη σεζόν”

Τους λόγους για τους οποίους ο ΓΣΛ Φάρος έχασε τη συγκέντρωσή του και γνώρισε την ήττα από τον Αρη ανέλυσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος που μίλησε και για την Εθνική Ελλάδος.

Για το παιχνίδι είπε: «Δύσκολο παιχνίδι για εμάς ήρθαμε να παίξουμε με μια σημαντική απουσία τον Κέβιν Ούερ που έφυγε με ειδική άδεια στην Αμερική για πολύ προσωπικό λόγο. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ξεκινήσαμε καλά μετά χάσαμε την συγκέντρωση μας.

Είμαστε μια νέα ομάδα και αυτό θέλει πίστωση χρόνου για να ερχόμαστε να διεκδικούμε παιχνίδια με αντιπάλους όπως Άρης. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Άρη και στον Παναγιώτη Γιαννάκη που έχει μια δύσκολη σεζόν με τα παιχνίδια και του Τσάμπιονς λιγκ. Εγώ αυτό που θέλω ενόψει της συνέχειας είναι ο σεβασμός που πρέπει να υπάρχει σε κάποιους παίκτες μας πρωταγωνιστες για εμάς, επίσης σήμερα η 9 ασίστ δεν είναι κάτι που απεικονίζει την αλήθεια, μας φύγανε κάποιες μπάλες και δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε κάποιες φάσεις και πάλι καλή συνέχεια στον Άρη».

Για την Εθνική ομάδα είπε: “Είμαι αισιόδοξος. Δεν είναι θέμα δικό μου το γεγονός πως δεν έχουμε τους παίκτες που αγωνίζονται στη Euroleague. Eχω καλέσει 24 παίκτες που θεωρούν θα μας βοηθήσουν πολύ. Παιδιά όπως ο Αθηναίου και ο Βασιλόπουλος που αγωνίζονται στον Αρη».

To Top