Σκόραρε μετά από 19 μήνες ο Γιαννίτσης, άνοιξε λογαριασμό ο Γκόλιας!

Η άμυνα είναι η καλύτερη… επίθεση, συνηθίζουν να λένε και σήμερα οι κεντρικοί αμυντικοί του Άρη φρόντισαν να δώσουν την δική τους ερμηνεία στο εν λόγω ρητό...

Γιαννίτσης και Γκόλιας εκμεταλλεύτηκαν με τον καλυτερο δυνατό τρόπο τις εμφανής αδυναμίες της Καστοριάς στο ψηλό παιχνίδι και με τρεις κεφαλιές-γκολ χάρισαν το πρώτο “τρίποντο” της χρονιάς στην ομάδα τους.

Για τον Μιχάλη Γιαννίτση το σημερινό τέρμα, είναι το δεύτερο στην τριετή παρουσία του στον Άρη. Τελευταία φορά που η φετινή παλιοσειρά του Άρη σκόραρε ήταν στις 28 Ιανουαρίου του 2013, παρότι μέτρησε πέρσι 16 συμμετοχές στο αρχικό σχήμα. Χάρη σε δικό του τέρμα ο Άρης είχε προηγηθεί στην Κέρκυρα, από την έδρα της οποίας έφυγε τελικά με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Από την άλλη, για τον Νίκο Γκόλια τα δύο σημερινά τέρματα είναι τα πρώτα του με την φανέλα του Άρη. Ουσιαστικά η σημερινή του συμμετοχή ήταν η τρίτη σε επίσημο παιχνίδι, καθώς δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες που και ο ίδιος επιθυμούσε την προηγούμενη χρονιά. Με την σημερινή του παρουσία έπεισε και τον πιο δύσπιστο για την αξία του, ενώ δικαίωσε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που επέμενε να παραμείνει στην ομα΄δα.

To Top