Σοβαρή η επιδείνωση του καιρού το επόμενο 24ωρο-Κίνδυνος για πλημμύρες (video)

Σοβαρή η επιδείνωση του καιρού το επόμενο 24ωρο! Κίνδυνος για πλημμύρες

Παρασκευή: Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αλλά και αρκετά ανοίγματα μέσα στην ημέρα στα νοτιοδυτικά. Προσοχή! Ο κίνδυνος τοπικών πλημμυρών καθώς και αύξησης της στάθμης χειμάρρων και ποταμών είναι μεγάλος. Αποφύγετε δραστηριότητες σε θάλασσα και ακτές. Μην παρκάρετε τα αυτοκίνητά σας κάτω από μεγάλα δέντρα – αποφεύγετε τη διέλευση κάτω από αυτά! Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά πάνω από τα 1300 μέτρα κατά μέσο όρο. Διατήρηση των ισχυρών ανέμων σε στεριά και θάλασσα. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Σάββατο: Κακοκαιρία στα βόρεια και ανατολικά με κατά διαστήματα έντονες βροχές. Σφοδροί άνεμοι στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και βορειοανατολικό Αιγαίο που δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 10 μποφόρ., χιονοπτώσεις στα βουνά της βορειοανατολικής Ελλάδας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα πτώση στα βόρεια και ανατολικά.

Κυριακή- Δευτέρα: Βελτίωση του καιρού στα δυτικά και βόρεια, βροχές κατά διαστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Διατήρηση των πολύ ισχυρών βοριάδων στο Αιγαίο με τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα στα βόρεια και ανατολικά.

To Top