Σοβαρός για ένα… ξεκούραστο απόγευμα! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Aνοίγει η αυλαία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής με τον Άρη να φιλοξενείται σήμερα στην Καστοριά (15:00) από την τοπική ομάδα, σε ένα παιχνίδι που αν εμφανιστεί σοβαρός δεν θα αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα στο να κερδίσει τους τρεις βαθμούς.

Κι αυτό γιατί η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς τα οικονομικά προβλήματα την έχουν φέρει στο… χείλος του γκρεμού, με αποτέλεσμα μετά βίας να συμπληρώνει… ενδεκάδα.

Χωρίς τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Κωνσταντινίδη και Νάκα έχει ταξιδέψει στην Καστοριά η αποστολή του Άρη, με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς να στερείται επίσης τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γκίνο, αλλά και του Καλογέρη που επέστρεψε στην Λαμία για να εξασφαλίσει νέα άδεια από τον Ελληνικό Στρατό.

Επιστρέφουν στην αποστολή μετά από πολύ καιρό οι Γκόλιας και Μαζουλουξής που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Ο Σερβοκύπριος τεχνικός επέλεξε τους εξής 18 για την αποστολή: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σουνάς, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Σταυρόπουλος, Γκόλιας, Χιντασέλι, Λιόνης, Μαζουλουξής, Ντούνγκα, Βασιλόπουλος.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη: Φυσέκης, Φερνάντες, Σαμαράς, Λιόνης, Λιόλιος, Λεμονής, Σουνάς, Ν΄Λουντούλου, Χιντασέλι ( ή Σταυρόπουλος), Πόι, Καπνίδης

To Top