Χωρίς κατηγορία

Σοκ (για τον γιο), δέος (για τον Μάτζικ)! (video)

Ο Μάτζικ Τζόνσον από τα χρόνια που έπαιζε ακόμα μπάσκετ, χαρακτηριζόταν ιδιαίτερα για το θάρρος που είχε αναφορικά με διάφορα φαινόμενα της κοινωνίας. Άλλωστε και μόνο η ανακοίνωση της δικής του ασθένειας, εκείνα τα χρόνια, χρειαζόταν θάρρος για να γίνει.

Τώρα ο τεράστιος αυτός αθλητής, παίρνει θέση σε ένα άλλο «φαινόμενο».

Με αφορμή τον ίδιο του τον γιο που είναι ομοφυλόφιλος, ο Μάτζικ απαντά στους ομοφοβικούς ενώ τα όσα προκύπτουν από τη σχέση και τις συζητήσεις πατέρα-γιου έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο γιος του Μάτζικ, είχε πρόσφατα δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό του και ο ίδιος ο Τζόνσον σε συνέντευξή του παρουσίασε το πώς αντέδρασε σε όλο το γεγονός.

«Ήξερα πως είναι γκέι. Του είπα θα σε αγαπώ ότι και να συμβαίνει απλά ξέρω τι γίνεται. Θέλουμε να σε προστατεύσουμε. Από όταν ήταν 13 ετών το ξέραμε Του είπα πως και εγώ και η μητέρα του θέλουμε να τα ξέρουμε όλα και πως είμαστε εδώ για να τον προστατεύσουμε».

Και συνέχισε: «όταν μας το είπε ανακουφίστηκε. Άρχισε να βγαίνει δημόσια. Φυσικά και ανησυχούσα για τις αντιδράσεις. Αλλά του είπα πως για μένα τίποτα δε θα αλλάξει. Πάλευε χρόνια με τον εαυτό του».

To Top