Σοκ με Τζιμπρίλ Σισέ!

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο ο Τζιμπρίλ Σισέ να αναγκαστεί να σταματήσει πρόωρα, μόλις στα 32 του χρόνια, το ποδόσφαιρο. Ο Γάλλος σούπερ σταρ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα στη βουβωνική χώρα και στον λαγονοψοϊτη μυ που δεν του επιτρέπει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Αυτός ήταν και ο λόγος που πέρυσι απουσίασε σε πολλούς αγώνες της Μπαστιά (15 συμμετοχές – 2 γκολ).

Όπως αναφέρουν γαλλικά media, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού σκέφτεται να βάλει τέλος στην καριέρα του και να ασχοληθεί με τη μόδα. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο Σισέ, εκτός από το ποδόσφαιρο, αγαπάει πολύ τον σχεδιασμό ρούχων, ενώ έχει τη δική του κολεξιόν.

Ο διεθνής επιθετικός αναμένεται να περάσει από εξετάσεις στην Μπαστιά και σε περίπτωση που δεν είναι πάνε καλά τα πράγματα όλα δείχνουν ότι θα σταματήσει νωρίς την μπάλα.

“Ο Τζιμπρίλ έχει σοβαρό πρόβλημα. Πρέπει να πάρει μια απόφαση για το μέλλον της καριέρας του. Οι ικανότητές του είναι αναμφισβήτητες. Θα περάσει τις εξετάσεις και θα αποφασίσουμε”, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο νέος προπονητής της Μπαστιά, Κλοντ Μακελελέ.

Είναι πραγματικά μια λυπηρή εξέλιξη για τον Σισέ, που στο παρελθόν κατάφερε να ορθοποδήσει μετά από δύο σοκαριστικούς τραυματισμούς, αλλά πλέον φαίνεται να χάνει τη μάχη για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Πηγή: www.sportdog.gr

To Top