Σουνάς: “Κάποιοι ζούσαν με δανεικά, άλλοι δεν είχαν λεφτά για βενζίνη”

Ο Δημήτρης Σουνάς, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο μετά και το τέλος της φετινής εφιαλτικής χρονιάς. Αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που υπήρχαν στην σεζόν αλλά τόνισε ότι όλοι πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την σημερινή συγκέντρωση στο Δασυγένειο : «Ήρθε ο κ.Φοιρός, μας έδωσε ρεπό μέχρι και την Τρίτη και δεν είπαμε τίποτα παραπάνω. Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα και έχουμε νέα συνάντηση την Τρίτη».

Για την φετινή χρονιά: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, ήμασταν όλη την χρονιά μόνοι μας, είχαμε πολλά σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Υπήρχαν πολλά παιδιά που δεν είχαν λεφτά να βάλουν ούτε βενζίνη για να έρθουν προπόνηση και η χρονιά τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο, η ομάδα υποβιβάστηκε και πλέον περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις».

Για τον μισθό των ποδοσφαιριστών και για τις συνθήκες που επικρατούσαν: «Κάποιοι ήταν απλήρωτοι μήνες, κάποιους τους χρωστάνε τα συμβόλαια από τα προηγούμενα χρόνια, φέτος καθυστερούσε αρκετό καιρό να μπει ο μισθός ο οποίος δεν ήταν και πολύ μεγάλος. 600 ευρώ ήταν ο μισθός για αρκετά από τα παιδιά.

Από εκεί και πέρα μπορούμε να βρούμε πολλές δικαιολογίες, το θέμα είναι ότι η ομάδα έπεσε και τελείωσε η χρονιά με τον χειρότερο τρόπο. Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας γιατί και εμείς οι παίκτες έχουμε ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε καμία στήριξη από μεγάλα ονόματα, δεν ξεκαθάρισαν ποτέ πια είναι η επόμενη μέρα της ομάδας και όποτε συζητούσαμε για τα οικονομικά, δεν είχαμε καμία ανταπόκριση».

Αναφορικά με το πότε άρχισαν τα προβλήματα στην ομάδα: «Δεν ήταν έτσι τα πράγματα από την αρχή, είχαμε άλλες σκέψεις στο μυαλό μας, είχαμε πάρει και παίκτες όπως ο Ουντότζι, ο οποίος ήταν μια μεγάλη προσθήκη, ο Έλσνερ που βοηθούσε πολύ την ομάδα. Αρχίσαμε να αμφιβάλουμε την στιγμή που έφυγε ο Ουντότζι, όταν φεύγει ο καλύτερος παίκτης της ομάδα, δεν είναι και ότι καλύτερο για την ψυχολογία, στα αποδυτήρια σταμάτησε να υπάρχει ιεραρχία και γενικότερα δεν  υπήρχε πειθαρχία στην ομάδα. Το μόνο θετικό που μπορούμε να κρατήσουμε από την φετινή χρονιά, είναι ο κόσμος. Ακόμα και το τελευταίο διάστημα που η ομάδα είχε υποβιβαστεί, ο κόσμος ήταν στο πλευρό μας».

Για την επόμενη μέρα: «Κανένας δεν γνωρίζει τίποτα, περιμένουμε μέχρι την Τρίτη για να μάθουμε τις εξελίξεις».

Για το αν ο Άρης μπορεί να… σηκώσει κεφάλι: «Επειδή δεν μου αρέσει να λέω μόνο λόγια, και ότι ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος. Αυτό που πιστεύω εγώ μέσα από την καρδιά μου, είναι ότι ο Άρης έχει τεράστιο λαό, τεράστια δυναμική, φέτος υπήρχαν πολλά προβλήματα, πολλά χρέη και ήταν δύσκολο η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Όλοι που πέρασαν από αυτή την ομάδα έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης, αλλά πιστεύω ότι ο Άρης κάποια μέρα θα είναι εκεί που ήταν πριν λίγα χρόνια».

Για το αν κάποιος παράγοντας ήταν ειλικρινής απέναντι τους κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν: «Το πρώτο πράγμα που είχε πει ο Λάμπρος ο Σκόρδας, ήταν ότι θέλει να βοηθήσει αλλά δεν έχει να βάλει τίποτα από την τσέπη του. Τα μόνα έσοδα θα έρθουν από τα εισιτήρια και από το γήπεδο, και το σεβαστήκαμε. Πριν τα Χριστούγεννα και από την αρχή της σεζόν υπήρχαν στιγμές που μέναμε μόνο στα λόγια, τουλάχιστον ο κ.Σκόρδας ήταν ειλικρινής».

To Top